De Drentse zwerfkei


Gastenverblijf in Drenthe
 

Gastenverblijf

Kom tot rust op deze prachtige locatie in het
mooie Drenthe. Het gastenverblijf ligt aan de bosrand, wat tevens een goede uitgangspositie voor wandelaars. Het Drenthe pad loopt langs deze locatie.


Het verblijf heeft een frisse uitstraling en men heeft een eigen ingang, badkamer, keukentje en woonkamer, op de eerste verdieping bevindt zich de slaapkamer. Het verblijf is geschikt voor 1 of 2  personen. Onze locatie is niet geschikt voor kinderen onder de 12 jaar en honden zijn niet toegestaan.Woonkamer

Ons gastenverblijf bestaat uit een ruime woonkamer waar je na een lange fietstocht heerlijk kan relaxen op de bank. In het gehele gastenverblijf is een goede gratis WIFI verbinding


 

 

 

Keuken

In de keuken bevind zich een ruim keukenblok met koffie en theevoorziening. U kunt gebruik maken van de koelkast en magnetron. In overleg is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de wasmachine. Op last van de gemeente is het niet toegestaan om te koken in de woning.

 

 

 


 

 

Slaapkamer

Op de eerste verdieping bevindt zich de ruime slaapkamer met twee eenpersoonsbedden.

Badkamer

De badkamer bevindt zich op de begaande grond en is voorzien van een wastafel, toilet en een heerlijke douche. Handdoeken, linnengoed en föhn zijn aanwezig.